Follow Us @nina_hobbysite

dinsdag 10 september 2019

Boekrecensie: De zeven zussen van Lucinda Riley

Zoals ik al schreef heb ik een proefabonnement genomen op Storytel. Dit bevalt mij erg goed. Vooral als ik bezig ben met was of huishouden.
Aangezien mijn peuter af en toe toch wat opvangt kan ik geen thriller lezen. Daarom heb ik gekozen voor een roman en dan de zeven zussen van Lucinda Riley. Na bijna 18 uur luisteren is dit boek een echte aanrader! Eigenlijk schrijf ik niet zo vaak een boekrecensie. Maar voor dit boek maak ik graag een uitzondering. Ondanks dat het buiten mijn eigen favoriete genre valt.
De zeven zussen gaat over geadopteerde zussen die na het overleden van Pa Salt erachter gaan komen waar ze vandaan komen. Dit is het eerste deel van de oudste zus Maia. 
Maia blijkt afkomstig te zijn uit Brazilië. En zo gaat ze samen met de schrijver Floriano op zoek in Rio de Janeiro. Er worden veel sprongen gemaakt naar het verleden naar de jaren 20 en Izabela (haar overgrootmoeder) en de geschiedenis van het wereldberoemde Cristo beeld. 
Steeds wordt iets meer van haar afkomst en raadsel bekend. Het boek gaat over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je bent. 
Aan het einde van het boek zit een goede cliffhanger. Al was ik toch al erg benieuwd naar de volgende delen. 

Ik heb al een start gemaakt in het volgende boek. Alleen het is even wennen dat dit boek door iemand anders wordt voorgelezen. 

Maar als je dus behoefte heb aan een romantische en historische roman is dit boek een absolute aanrader!

Heb je dit boek ook al gelezen en wat vond je ervan? Welk boek is nog meer een aanrader van Storytel?

3 opmerkingen:

  1. Steeds meer mensen hebben het over de zeven zussen. Het is vast fijn om lekker te luisteren naar zo'n verhaal, als je met de gewone dingen in huis bezig bent. Ik zet deze boeken ook maar eens op mijn leeslijst.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De boeken zijn erg mooi. Tips heb ik niet voor je omdat ik geen Storytel heb.

    BeantwoordenVerwijderen