Follow Us @nina_hobbysite

woensdag 6 februari 2019

A Stitching Shelf # 7 Supersized Max colours. Een pagina af

Een pagina af van de A Stitching Shelf Supersized Max Colours. Dit is echt 1 van de leukste borduurprojecten waar ik aan werk. Je ziet zo snel toch al iets op de pagina (Check dat ieniminie vogeltje). Het borduurt op 25 count dat was wel even wennen (1 over 1). Maar volgens mij zijn de details prachtig!
En een pagina af voelt toch altijd als een kleine finish. Al wil ik bij dit project echt niet weten hoe de percentage is die ik nu behaald heb. Dit is mijn lifetime project!
Ik denk ook dat deze niet lang in de kast zal blijven. Want wil er graag snel weer aan verder werken. Mocht je irritant vinden zo veel updates van dit borduurwerk. Dan hoor ik het graag!

Nu de keuze of ik naar de bladzijde ernaast ga of naar beneden. Nog lastige keuze. 

8 opmerkingen:

 1. Deze wordt zo mooi! En dat kleine vogeltje (volgens mij een kolibrie ) is inderdaad zo schattig! Ik kan mij goed voorstellen dat je deze lastig weg legt, lekker aan blijven borduren. Bij mij komen er ook alleen maar update over de fall fairy ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Updates van dit project worden niet snel saai denk ik hoor! Zo ongelofelijk veel detail al in de eerste pagina. Lekker mee door gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O heerlijk, echt genieten dit borduurwerk! Plaats maar veel updates hoor, ik krijg hier nooit genoeg van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is op zich al mooi! Nee, ga gerust door met je updates (ook al lees ik niet zoveel de laatste maanden), het is zo mooi om elke keer die groei te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat wordt deze toch mooi en het is zeker niet irritant hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen