Follow Us @nina_hobbysite

maandag 26 november 2018

Borduurstandaard + Grime Guard + Needleminders en slabben

Via Aliexpress een borduurstandaard besteld. Deze is of voor op tafel op de laagste stand, of om een soort schuin onder je been te zetten. Het is nog wel erg wennen om opeens met twee handen te borduren. Het werkt wel erg fijn voor mijn nek.
Dus wat mij betreft echt een aanrader. De ring kan ook draaien wat erg makkelijk is om af of aan te hechten. Ook heb ik een Grime Guard gemaakt zodat de overtollige stof daar netjes verborgen in zit. Dit vind ik nog wel erg wennen om mee te werken. Want de rand is denk toch net iets te breed. Dus hopelijk maak ik de volgende wat smaller.

Ook had ik magneetjes binnen gekregen van Aliexpress. Deze heb ik gebruikt om van souvenirs en andere dingen needleminders te maken.
Ik moet wel zeggen sommige zijn toch een beetje zwaar geworden. Mijn voorkeur ligt toch bij lichte en kleinere dingen. Vooral houten knoopjes werken erg goed.

Omdat mijn peuter nog steeds graag zelf eet, en ik dus af en toe slabben tekort kom, heb ik toch nog twee grote maxi slabben bij gemaakt. Dit zijn van die leuke snel af projectjes. Weer naar het gratis design van Jroxydesigns.

Gebruik je ook een borduurstandaard? En welke?

6 opmerkingen:

 1. Ik had zelfs nog nooit van een borduurstandaard gehoord! Lijkt me wel handig als je veel borduurt...
  Heerlijk dat Stijn zelf eet, dat is echt het beste hoor... En ja, daar hoort knoeien bij. Leuk die grote slabben die je maakte. Heerlijk dat je dat zelf even kunt doen hè..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lijkt wel handig, ik heb wel een quiltframe gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er handig die borduurstandaard. En de slabbers zien er leuk uit. Handig dat je zelf kunt maken. Op die leeftijd heb je nooit genoeg slabbers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er goed uit, je standaard. Ik weet niet of het iets voor mij zou zijn, ik lig / hang nogal in de zetel meestal en of die standaard zo flexibel is dat ie die houdingen mee kan doen? ;-)
  Mooie slabben, lekker smullen nu maar, Stijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In het verleden heb ik wel een borduurstandaard gebruikt, maar ik kreeg er kramp in mijn arm en schouder van. Ik heb deze dus weer doorverkocht via marktplaats en nu borduur ik met een kleinere Q-snap die ik half op mijn arm laat rusten en half op een kussen van de bank. Werkt voor mij veel beter. Mooie cover en needle minders heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen