Follow Us @nina_hobbysite

dinsdag 19 juni 2018

Sodastitch Mini Village #4 + Canvas tas

En iedere keer als ik dit borduurwerk erbij pak, dan denk ik weer terug aan de vakantie in Griekenland van vorig jaar. Dat is het leuke als je borduurwerken start met speciale gelegenheden. Maar van deze kleurtjes wordt ik ook altijd vrolijk.
Dit is nu een totaal beeld van het kleine stadje. De kleur is trouwens naturel linnen. Dus een soort lichtbruin. Helaas is deze kleur enorm lastig te fotograferen.

Hier is het ijswinkeltje van iets dichterbij. Ik ben trouwens van dit winkeltje ongeveer op de helft.

Ook had ik bij de Action een canvas tas gekocht om te beschilderen. Het is erg leuk om te doen. Maar echt handig ben ik er niet in. Denk dat ik het toch maar bij handwerken hou. Maar het is wel een leuk projecttasje voor bijv. een sok geworden.

Het is zo raar maar ik kan op moment mijn draai niet zo goed vinden in het borduren. Daarom ben  ik al een paar nieuwe borduurwerken gestart. Maar dit zorgt er nog steeds niet voor dat ik mijn draai of routine terug vind. 

8 opmerkingen:

 1. Dit vind ik ook zó’n vrolijk borduurwerk! Echt leuk! Het tasje is ook schattig geworden. Herkenbaar hoor, dat het soms niet lekker gaat, het borduren. Dat heb je blijkbaar zo nu en dan... Mijn ervaring is dat het vanzelf weer goed komt. Dus geen zorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kun je zo hebben hè.. dat je gedachten terug gaan naar iets.
  Ik heb het ook met muziek of geuren.
  Eigenlijk is het iets heel moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een origineel en superleuk borduurwerk! Echt een zomers werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar, soms denk ik; vanavond lekker borduren en dan hang ik de hele avond op de bank en doe eigenlijk niks.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vervelend dat je je draai of 'stitching bug' kwijt bent. Merk zelf dat deze komen en gaan. Voor je het weet ben je weer lekker aan het borduren aan je mooie werken. Even iets anders knutselen wil inderdaad dan nog wel eens helpen..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt leuke vrolijke kleurtjes! Lijkt me erg leuk om aan te werken. Ik herken het wel, heb dat zelf met kleding maken. Ik heb de slag van vroeger nog niet echt te pakken, komt wel weer goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je stadje wordt echt gezellig! Kan me voorstellen dat de kleurtjes je vrolijk maken :-)
  De tas vind ik ook geslaagd! Was het enkel de tas of was het een soort setje?

  Herkenbaar wel, die onrust en het switchen tussen werken maar voor geen een echt de rust vinden.
  Heb het ook momenteel (zou er iets in de lucht hangen?) maar niet enkel met hobby maar algemeen. Soms begin ik dan zelfs maar van ellende te poetsen in huis... in de hoop dat dat me rust brengt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er heel leuk uit!
  Wel herkenbaar, hoor, je draai niet kunnen vinden. Soms helpt het me om me dan te focussen op 1 project waar ik het meest blij van word. Neem je tijd. Het komt vast wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen