Follow Us @nina_hobbysite

zaterdag 16 juni 2018

Recept: Kruidige kipkebabwrap met tomatensalade.

Dit vind ik nu echt een zaterdag maaltijd. Als je overdag al wat meer gesnoept heb, en dus niet heel veel trek heb. En als je dan toch even iets snel wil klaarmaken om te eten. De kipkebabwrap met tomatensalade.

Ingredi├źnten:
- kipfilet (390 gram), in blokjes;
- sap van 1 citroen;
- 1 teentje knoflook;
- 1 tl gemalen komijn;
- 4 el olijfolie;
- 2 tl gedroogde oregano;
- 5 of meer trostomaten;
- 3 bosuitjes, gesnipperd;
- 1 zakje sla;
- 1 pak volkorentortilla's;

Bereidingswijze:
1. Meng de kipblokjes met het citroensap, de knoflook, komijn, olijfolie, oregano en peper naar smaak. Laat de kip afgedekt minstens 15 minuten marineren.
2. Snijd de tomaten in stukjes Meng de tomaten met de bosui.
3. Bak de kipblokjes in 8-10 min rondom goudbruin en gaar. Ik doe zelf altijd even de tortilla's opwarmen op de pan gedurende paar seconden.
4. Verdeel de sla en tomaten over de tortilla's. Leg er de kip op.

En smakelijk eten! 

1 opmerking:

  1. Heerlijke tip, Nina! En net wat je zegt: geschikt voor de zaterdag, als je overdag al wat meer gesnoept hebt... ­čśŐ Ik ga hem onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen