Follow Us @nina_hobbysite

maandag 4 juni 2018

Ornament Very Merry + Nieuwe HAED - A Stitching Shelf #1

Van het kerst ornamentje wat ik vorige week geborduurd heb, heb ik deze week een ornamentje gemaakt. Het is de Very Merry van Lizzie Kate uit het tijdschrift Just Cross Stitch Christmas Ornaments 2017.
Ik heb dit ornamentje wel erg anders gemaakt dan het voorbeeld in het tijdschrift. Daar zit een kartonnetje in met een soort lint aan de zijkant en een strik aan de bovenkant. Ook erg leuk. Maar ik had zin in iets simpels. Dus heb er een kussentje van gemaakt.

Ook ben ik heel fout een nieuwe heaven and Earth gestart. Alsof ik nog niet met genoeg borduurwerken bezig ben. Ik heb gekozen voor de A Stitching Shelf met wel liefst 238 kleuren en deze is erg groot. Dus max colours en supersized. Ik wilde wel eens zien hoe gedetailleerd dit wordt. Maar dat is nu echt nog niet te zien. Er zijn nu 500 kruisjes gezet op 25 count. En 1 draadje over 1 hokje.
En na 500 kruisjes kan ik 1 ding al wel vertellen: wat enorm veel confetti. Ik geloof dat er in een blok van 100 steekjes, zo'n 49 kleurtjes zitten. Ik ben dus ook heel bang dat het erg dik aan de achterkant gaat worden. 
Ik denk dat je van dit borduurwerk wel heel veel updates gaat zien voordat er überhaupt wat te zien is. Want door de vele kleurtjes (238) is het echt veel meer werk dan een doorsnee (89 kleurtjes) HAED. Dus ik hoop dat je dit niet erg vind. 

13 opmerkingen:

 1. Lovely little christmas ornament.
  Wow, what a wonderful new project.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief ornamentje en je kunt nooit teveel foto's laten zien. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat schattig en mooi gemaakt je kerst-ornamentje! voor je nieuw project heel veel borduurplezier gewenst.. prachtig, ben benieuwd naar je updates :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ornamentje is prachtig! En o, wat moest ik lachen toen je over je nieuwe borduurwerk begon..., ach het is je hobby, mag je je best eens te buiten gaan toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als jij er maar plezier in hebt om te maken! Ik kijk er met bewondering naar. Heb niet het geduld om te borduren 😉.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je updates zijn juist leuk om te zien! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn een stuk meer werk, maar worden altijd wel erg mooi! Ook je kerst ornamentje is weer zo leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi ornament. En wat leuk dat je ook aan deze HAED bent begonnen. Ik heb hetzelfde patroon hier liggen en ben nog garen aan het sparen. Het eerste stuk ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk ornamentje weer! En o, wat heerlijk... weer een nieuw borduurwerk begonnen... en wat voor één. Prachtig! (Zo herkenbaar, jouw opmerking: alsof ik nog niet met genoeg borduurwerken bezig ben... ik val ook veel te snel voor iets nieuws.) Maar plaats maar lekker veel updates hoor! Ik vind dat altijd geweldig om naar te kijken. Veel borduurplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ornamentje is erg mooi geworden.

  Wauw, wat een prachtige nieuwe head ben je begonnen! Ik begrijp dat je die niet kon weerstaan en zal met veel plezier je vorderingen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje zo veel kleuren in een werk. Ik ben heel erg benieuwd hoe die gaat worden! Lijkt me klein beetje gekke werk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Laat die updates maar komen hoor, juist leuk om te zien! Ornamentje is super geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kan niet wachten om aan mijn ssmc te beginnen. Niet deze hoor. Deze is trouwens prachtig en het kan niet anders dan dat ie véél gedetailleerder en dus mooier gaat worden dan de standaard uitvoering.

  BeantwoordenVerwijderen