Follow Us @nina_hobbysite

zondag 20 mei 2018

Quaker Floral Puzzle #7 + Sjaal #1

De eerste pagina is helemaal af van de Quaker Floral Puzzle.
Het is zo jammer, dat zwart zo lastig te fotograferen is. Het zijn namelijk veel meer kleuren dan op de foto te zien zijn. De kleuren springen er in het "echt" ook veel meer uit. Pagina 2 ben ik ook al een aardig eind mee. Misschien dat ik deze de volgende keer wel af krijg. Al is het natuurlijk wel veel nog. Want dit is een lastig maar leuk project om aan te borduren. 

Ook ben ik begonnen aan een sjaal voor mijn man. Zonder patroon hoor. Gewoon een steek recht en dan een steek averecht, en dan terug precies omgedraaid. Met wol van Alize superlana. Ik heb al een bol bij moeten kopen, want met twee bollen ging ik het echt niet redden. 
Hier heeft hij aankomende herfst en winter wat aan. Want hij draagt zo gauw het kouder is altijd een sjaal. De kleur is in het "echt" donkerblauw met een klein grijsdraadje erdoor. 

Heb je soms ook met foto's dat de kleuren anders zijn dan in het "echt"? 

4 opmerkingen:

 1. Der Quaker Floral wird wunderschön. Die Farben leuchten sehr schön auf dem schwarzen Stickstoff.
  Liebe Grüße Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pronkstuk wordt het, je Quaker Floral Puzzle! En herkenbaar, de frustratie dat de foto niet zo goed de waarheid weergeeft. Vooral blauwtinten heeft mijn toestel een probleem mee.
  De sjaal ziet er ook erg mooi uit, speciale steek lijkt me, wordt lekker warm. En prachtige kleur, helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je borduurwerk wordt érg MOOI :-)! .. idd heb ook "last" dat m'n toestel niet de échte kleurtjes weergeeft.. in werkelijkheid zijn ze veel "spekender" .. maar enfin we doen het er mee ;-) ! de sjaal wordt ook prachtig! .. nog 'n fijne 2e pinksterdag gewenst !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je borduurwerk is mooi! Zelfs als we niet zo goed de kleuren kunnen zien 😉.
  De sjaal voor je man wordt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen