Follow Us @nina_hobbysite

zondag 13 mei 2018

Gehaakte Nijntje + gewonnen patroon Luise

Nooit gedacht dat ik een Nijntje zou haken. Heb namelijk niet zo heel veel met Nijntje. Maar Stijn is er gek op. Dus toch een Nijntje gehaakt. Hij kan zo bezig zijn met mijn gehaakte dieren. Deze werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen.
Er is iets vreemds met haar ogen. Maar Stijn lijkt er geen last van te hebben. De volgende keer gebruik ik denk toch weer veiligheidsoogjes. Het patroon komt van Daphne en de wereld.

En ik heb eind februari een patroon gewonnen van de mooie blog: Petra's handwerken. Deze dame borduurt echt hele mooie borduurwerken. En ook verschillende van de compleet geborduurde patronen tot merklappen. En ik heb dus een mooie merklap patroon gewonnen: Luise. Deze is ook helemaal te volgen op haar site. 
Nogmaals heel hartelijk bedankt Petra! Ik vind het een prachtig patroon. En hopelijk ga ik deze dit jaar nog starten. 

7 opmerkingen:

 1. Hier nog een mama die niks met Nijntje heeft, maar als de kids het leuk vinden.. Tja dan zit je eraan vast hihi. Leuk dat hij er zoveel plezier aan beleeft. En veiligheidsoogjes kunnen natuurlijk ook, al zal Stijn het oogje vast niet door hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig Nijntje is het geworden! Ik zie niets verkeerds aan de oogjes hoor, ze zijn goed zoals ze zijn :-)
  En heerlijk toch, als ze zo kunnen spelen met je creatie. Niets geeft meer voldoening denk ik?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ..wat een schattig Nijntje heb je gehaakt, Nina ..geen wonder dat Tijn zo gek op d'r is!.. super bedankt voor je lieve vermelding van m'n weblog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nijntje ziet er schattig uit, Geborduurde oogjes pakken soms wat anders uit dan je had gedacht, maar ze zijn echt veel veiliger dan de zogenaamde veiligheidsoogjes. Veiligheid gaat toch voor alles. En jouw kleintje is blij met Nijntje zoals zij is.

  Veel borduurplezier, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is Nijntje schattig geworden..fijn dat Stijn er blij mee is! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief, dat nijntje! En je hebt er weer een mooi pakket bij.

  BeantwoordenVerwijderen