Follow Us @nina_hobbysite

vrijdag 6 april 2018

Paasweekend (Geitenboerderij, Fiddler on the Roof, oldtimerdag)

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug. En graag wil ik een kleine foto impressie ervan delen. We zijn eerst naar de geitenboerderij geweest. Want ja met pasen is ook de start van de lente. Dus allemaal kleine geitjes. Erg leuk om ze zo te zien.
Een paar kleine geitjes kon je ook aaien. De grote geiten waren natuurlijk ook aanwezig. En varkens en konijntjes. Echt erg leuk om naar toe te gaan. Ook pannenkoeken daar gegeten. Stijn vond het stro vooral erg leuk om omhoog te gooien. En heeft even serieus de geitjes geaaid. 
Ook ben ik met mijn man samen naar de musical Fiddler on the Roof geweest. Thomas Acda speelt de hoofdrol en het is een met humor gespeelde musical. Het gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Het gaat over een joodse man en zijn dochters uit 1894. Deze musical is al 50 jaar oud. Maar het blijft erg actueel. Hoe het toneel verandert is erg mooi gedaan. De liedjes en muziek was ook erg mooi. Er mochten geen foto's genomen worden. Dus heb alleen een foto toen wij net gingen zitten. Beetje overbelichte foto. 
En tenslotte zijn we naar het Oldtimerfestival in Venhuizen geweest. Erg veel oude auto's gezien. Maar wat was het ontzettend druk. 

Heerlijk vandaag was eindelijk de lente ook zichtbaar. Lekker buiten gezeten bij de kinderboerderij. 

Ook een leuk paasweekend gehad? En leuke dingen gedaan?

5 opmerkingen:

 1. Wat 'n leuke impressie van jullie paasweekend. SUPER dat Stijn zich zo met het stro vermaakt heeft..ik zie 't zo voor me 😂👍😆

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's..jullie zijn de Paasdagen wel goed doorgekomen!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet eruit dat jullie het heerlijk hebben gehad. Leuk om even mee te mogen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op bezoek gaan bij (baby) diertjes is altijd leuk, zeker met kinderen ;)

  BeantwoordenVerwijderen