Follow Us @nina_hobbysite

woensdag 14 maart 2018

Vogeltjeslap #12 + Vanilla Latte Sock #1

En jawel, daar is de vogeltjeslap weer. Ik heb een start gemaakt aan blok 3. En de tussenrand geborduurd, deze werd eigenlijk veel sneller geborduurd dan dat ik had verwacht.
Het is zo leuk om de kleurtjes te kiezen. Al moet ik wel zeggen dat 7 dezelfde vogeltjes wel wat veel van het goede is, daarom ben ik bij het 5de vogeltje gestopt. 

Mijn laatste sok was af. Dus kan ik weer een nieuwe sok opzetten. Wat zijn er toch een hoop leuk en mooie sokkenpatronen te vinden op Ravelry. Ik heb gekozen voor de Vanilla Latte Sock van Virginia Rose-Jeanes. Dit patroon is erg makkelijk. Maar toch net iets meer uitdaging dan een sok zonder patroon. Ik heb gekozen voor de wol van Regia en de Season dreams color. Het is altijd spannend hoe de rijen eruit komen te zien. En of je hak wel mooi wordt qua kleuren (niet 1 dezelfde kleur aan de voorkant van mijn voet.) Maar dit is wel goed gekomen. De hak is dus ook al gebreid. 
En ik krijg veel de vraag of ik mijn sokken ook draag. Ja, ik draag ze met veel plezier! Ze zitten continu in de was.

6 opmerkingen:

 1. .. dat worden PRACHTIGE sokken! .. veel brei- en borduurplezier :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je lap wordt echt zoooo mooi!
  Wat een vrolijke sokken weer. En fijn dat ze dan ook nog zo super zitten. Dat motiveert natuurlijk eens te meer om ze te breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie sok! Ik ben nog steeds niet aan sokken begonnen... (iets met tijd ­čśë). Je lap wordt echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die vogeltjeslap wordt prachtig. Zulke mooie kleuren. Wauw. Mijn schoonzus breidt ook haar eigen sokken. Lijkt me moeilijk. En is het niet spekglad om op te lopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige kleur sokken! Blijven ze wel mooi in de was? Lijkt mij zo zonde..
  Heb mijn eerste paar sokken ook nog steeds op de pennen staan, zo'n twee jaar al *oeps*

  BeantwoordenVerwijderen