Follow Us @nina_hobbysite

zaterdag 3 maart 2018

Mary Mouse van Brooke's Books + aankopen + Happy Mail

Nog één ornament had ik geborduurd. En deze was ik helemaal vergeten om te laten zien. Dus een beetje kerst in maart. Moet kunnen toch? Sowieso wil ik proberen meer ornamentjes door de maanden heen te borduren. En niet allemaal rond kerst. Want december is altijd zo'n drukke maand. Ik heb dus nog Mary Mouse van Brooke's Books geborduurd.
Deze ornamentjes staan zo leuk in onze kerstboom. En ze zijn ook nog eens super leuk om te borduren. Al zitten er best een aantal kleurtjes DMC in. 

Ook heb ik nog wat borduurpatronen gekocht. 
Het zijn 2 Mirabilia's want deze vind ik erg mooi, door alle kralen etc. En ze borduren eigenlijk best vlot. En 2 Lavender and Lace. Dit zijn ontwerpen gemaakt door de moeder van Nora Corbett (designer van Mirabilia). 

En dan heb ik nog 2 borduurpatronen van Mirabilia gehad van @acrossstitcher (instagram). Zo lief! En ik vind de Enchanted Dreamer zo mooi. 

Nu heb ik dus weer genoeg borduurpatronen voor een hele lange tijd. Ik ben ook altijd bang dat ik bijv. de Lavender and Lace patronen niet meer kan vinden. Omdat ze niet altijd meer in de winkels worden verkocht. 

9 opmerkingen:

 1. Mary Mouse is such a little sweetie.
  You got a great haul of new charts. Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo SCHATTIG dat muisje.. prachtige patroontjes, veel borduurplezier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het ornamentje schattig geworden! Echt heel mooi!
  Hihi, je zal voorlopig nog lang niet zonder borduurvooruitzichten vallen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, gezien het weer kon het nog best 😉. Leuk ornament! En je borduurvoorraad weer een beetje aangevuld?! Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zal vast heel mooi hangen in je kerstboom, ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Your ornament is very cute:) Lovely patterns to keep you busy for a long time!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke ornamenten, zelfs in maart ;) En prachtige patronen, kan me voorstellen dat je die graag in je verzameling wilde hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die rechtsboven van Lavender and Lace heb ik ook. Het komt er eigenlijk nooit van om te maken en dat is wel jammer. Misschien moet ik er toch eens aan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen