Follow Us @nina_hobbysite

dinsdag 13 februari 2018

Presence of Gaia #12 + Regia Pairfect sok af

Een mooi groot borduurwerk er bij gepakt. En ik heb 1600 kruisjes op pagina 3 bij geborduurd. Ik vind zelf dat ondanks dat je veel kruisjes zet, het verschil nog niet eens zo goed zichtbaar is. Ik borduur deze HAED op een 18 count. En ik merk dat ik dit een erg fijne count vind om zulke grote borduurwerken op te borduren. Ik borduur trouwens wel met 2 draadjes. Ook al zijn daar de meningen over verdeelt bij 18 count of dit met 1 draadje of met 2 draadjes moet. Maar door de donkere kleuren heb ik voor 2 draadjes gekozen.

En jawel, mijn sok is af. Het is wel vreemd alle kleuren lopen gelijk op. En de sokken zijn qua indeling van de kleuren exact hetzelfde. Maar de patronen in de kleuren zijn niet hetzelfde. 
Op de foto is het denk niet zo zichtbaar. Maar in het oranje zit een zwart patroon. En bij de ene sok zijn het meer driehoekjes; en bij de andere meer rechte haakjes. De stekenhoeveelheid is exact hetzelfde. Ach, het maakt mij niets uit. Vond ze ondanks de hiel toch leuk breien. 
En over de stukke rondbreinaald. Ik ben terug geweest naar de winkel en heb meteen een nieuwe gekregen. Dit is dus netjes en perfect opgelost. 

Heb je ook weleens de Regia Pairfect sok gebreid? En ook dezelfde uitkomst? 

5 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je een nieuwe breinaald mee kreeg, nette service! Ik borduur altijd met twee draadjes, welke count dan ook. Ik vind dat persoonlijk net wat mooier, weet je zeker dat de stof er nooit doorheen schijnt. Of zo min mogelijk ;) Mooie update weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. .. je sokken zijn prachtig geworden, lekker warm nu ..de kleurtjes van de HEAD zijn schitterend, veel borduurplezier :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je sokken zijn supermooii geworden..en vind je Head prachtig met al die mooie kleurtjes..spat van je borduurlap af!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig borduurwerk en een stel leuke sokken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op 18 count zou ik ook met twee draadjes borduren. Zelf maak ik mijn heads op een soort aida van net geen 10 kruisjes per cm en dat doe ik met 1 draadje.
  Hij wordt echt prachtig, jouw werk.
  De sokken zijn ook geslaagd. Zitten ze ook zo lekker als ze eruit zien?

  BeantwoordenVerwijderen