Follow Us @nina_hobbysite

dinsdag 2 januari 2018

Kringloopvondsten + Vogeltjeslap #10

En weer het eerste blogbericht van het nieuwe jaar!
Vorig jaar twijfelde ik nog of ik wel door zou gaan met bloggen. Of dat ik alles via Instagram zou gaan doen. Uiteindelijk blogde ik in 2017 meer berichten dan andere jaren. Dus ook dit jaar hoop ik door te gaan met bloggen. Ik vind het leuker om iets meer bij de gemaakte dingen te kunnen vertellen. Ik blijf wel vooruit werken met bloggen. Maar ik denk niet dat jullie hier super veel van zullen merken. Hooguit dat mijn ingrediënten bij de recepten soms over datum zullen zijn ;).

Dit jaar hoop ik nog meer te borduren. En weer een pagina van de HAED's af te krijgen. Dit klinkt misschien weinig. Maar ik merk altijd dat het behoorlijk veel werk is. Met mijn Mirabilia hoop ik dit jaar ook ver te komen met borduren. En natuurlijk, zoals elk jaar hoop ik ook dit jaar weer iets nieuws te starten in de vakantie.

Soms kom je in de kringloop en vind je helemaal niets. En soms loop je in eens twee keer tegen iets leuks aan. Ik heb een gebaksset van Royal Albert Lavender Rose gevonden. En inderdaad misschien tuttig, maar ik ben er dol op.
Het zijn 12 bordjes en een grote gebaksschaal.

En toen dezelfde week ging ik nog naar een andere kringloop. En daar vond ik borduurspullen. Ook hier heb ik wat van meegenomen.
Een leuk boek van Joan Eliott. Met toch mooie merklappen erin. En 3 stukken rode stof, ik denk voor ornamentjes. En nog een hoop garen. Het is inderdaad oud garen. Maar als je er maar genoeg van heb. Maakt dit niets uit.

Deze week weer geborduurd aan de vogeltjeslap. Ik heb een groot blok afgemaakt en 2 kleine blokjes. Het begint al iets te worden. Al loop ik nog steeds mijlenver achter.

Ook weleens zulke leuke kringloopvondsten gevonden?

10 opmerkingen:

 1. Ook voor jou en je gezin: alle goeds in 2018!
  Wat een geweldige vondsten bij de kringloop... Prachtige gebaksset en een heerlijke berg garen. Soms vind je inderdaad niets en dan ineens al dit moois. Je vogeltjes worden zo mooi! Leuk hoor, dat je lekker doorgaat met bloggen. Ik blijf je gewoon volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. .. nogmaals de allerbeste wensen .. veel verzamel- blog- knutsel- en borduurplezier in het nieuwe jaar , ik blijf je "volgen" :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een goed en creatief 2018 gewenst. Wat een schitterende gebaksset! Juist met dit soort dingen geeft het niets als het "tuttig" is, is juist leuk. Bij onze kringloop is nooit iets op borduurgebied te vinden (met uitzondering van kant en klaar geborduurde schilderijen). Jij hebt ook echt leuke dingen gevonden.
  Groetjes, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De beste wensen en hopelijk komem er nog vele blogjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke vondsten. Dat gebak zou hier ook mee naar huis gaan! Dat het maar weer een mooi creatief jaar mag worden. Je vogeltjes zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker blijven bloggen hoor, veel te gezellig! Mooie plannen heb je! Goeie vondsten in de kringloop, ik kijk er ook graag. Het liefste bij de oude patroonbladen en tijdschriften en jaren 70 spulletjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben blij dat je blijven bloggen bent :-)
  Mooie set, veel plezier ermee. Zoiets spreekt me ook wel aan, alleen mag dat natuurlijk niet in de vaatwasser, dusja, beter niet kopen dan, mezelf kennende aangezien de afwas echt niet mijn favoriete klusje is.
  Wat fijn ook die stof en garen, en zeker ook de mooie prijsjes die het maar waren.
  De vogeltjeslap wordt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je bent blijven bloggen.. Ik vergeet het veel de laatste tijd en mis het wel. Dus hopelijk vind ik weer de tijd om het op te pakken.. Wat betreft dat oude garen van dmc.... Die kun je beter hebben dan de nieuwe.. Ik vind dmc behoorlijk slecht van kwaliteit geworden.. Dat oude garen is nog superspul.
  Ik ben weer heel benieuwd naar je updates.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuk servies heb je op de kop getikt. Ik ben er ook weg van, heb zo'n ouderwets koffieservies in de kast staan, gewoon voor de sier, dat m'n vader als kind eens gewonnen heeft bij een tombola. Dat moet nu zo'n 65 jaar oud zijn denk ik.
  de merklap word heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk hè, dat snuffelen bij de kringloop! Je hebt mooie spulletjes gescoord. En je borduurlap wordt steeds mooier.

  BeantwoordenVerwijderen