Follow Us @nina_hobbysite

maandag 18 december 2017

Peter Polar Bear van Brooke's Books + Merry & Bright van Lucie Heaton + Crochet Santa Pixel Square

En omdat ik het zo leuk vind al die kersthangertjes te borduren. Is de volgende al weer af. De Peter Polar Bear van Brooke's Books. Dit is een gratis patroon te vinden op haar website.
De foto maakt een rare kleur van de stof. Maar die is echt lichtblauw. Als het kersthangertje af is zal ik nog een goede foto met de juiste kleur stof plaatsen.

En nog eentje af geborduurd. Dit is een Merry & Bright van Lucie Heaton Cross Stitch Designs.
Ze heeft een website waar ze leuke en mooie patronen verkoopt. Voor een leuke prijs. D I T is de website. Dit patroontje komt uit de Just Cross Stitch Christmas Ornaments 2017.

Ook heb ik iets nieuws geprobeerd qua haken. Ik had lange tijd niet gehaakt. En opeens had ik er weer zin in. Ik heb de corner to corner steek of pixelsteek geprobeerd. Het is een kerstman geworden, deze kleuren had ik toevallig allemaal in huis. En omdat ik nog steeds enorm in de kerstsfeer zit.
Het is een gratis patroon van Repeat Crafter Me. Erg leuk om te doen. En het gaat ook erg vlot. Alleen mijn bollen draaiden wel snel in elkaar. Denk dat ik de volgende keer geen twee draden van dezelfde bol moet gebruiken.

Heb je ook weleens de corner to corner steek of pixelsteek gehaakt? En ook al dingen gemaakt voor kerst?

5 opmerkingen:

 1. .. dat heb je snél gedaan Nina.. zo schattig al die kerst-borduurtjes, en ook je kerstman is SUPER.. groetjes en een fijne Kerst gewenst, Petra


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik vind dat die borduurtjes ook als paddestoelen uit de grond schieten.. Ze zijn leuk!
  Als je eenmaal bezig bent, weet je bijna niet van stoppen is mijn ervaring...
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk allemaal weer. Corner to corner steek heb ik nog nooit geprobeerd. Ziet er heel leuk uit. De polar bear is mijn favoriet. Zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk allemaal weer..je hebt de vaart erin met de ornamentjes!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen