Follow Us @nina_hobbysite

vrijdag 1 december 2017

Hermione's Everyday Socks #4 + Vogeltjeslap#9 + Kerstornament Frosty Friends

Het tweede paar sokken is afgebreid. Het zijn de Hermione's Everyday Socks. Gemaakt met sokkenwol Adriafil nummer 20 en 38. Gebreid op een sokken rondbreinaald 2,5 cm. Deze wol voelt wel iets stugger aan dan de vorige wol van Gründl. Ik denk dat het wel minder wordt na het wassen. En er zit natuurlijk ook een klein patroontje in. Wat ik echt wel erg leuk vond om te breien.

En natuurlijk heb ik ook weer geborduurd. Ik heb de vogeltjeslap er weer bij gepakt.
Ik merk toch wel dat ik erg graag wissel met borduurwerken. Als ik te lang of te veel aan hetzelfde borduurwerk bezig ben. Ga ik me toch een beetje vervelen. Alle borduurwerken waar ik mee bezig ben vind ik erg leuk om aan te werken. Maar ik switch gewoon graag. 

Ook nog een klein kerstornamentje uit de Just Cross Stitch Christmas Ornaments 2017 afgeborduurd. Het is Frosty Friends van Blue Ribbon Designs. 
De stof heb ik zelf in de thee gekleurd. 

13 opmerkingen:

 1. Mooie sokken gebreid.
  Je borduurwerk is prachtig.
  Fijn weekeinde.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed druk geweest! De sokken zijn erg mooi geworden. Daar wil ik me ook nog een keer aan wagen.

  Groetjes,
  Renee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je sokken zijn PRACHTIG geworden Nina.. lekker warm ook :-).. niks mis mee met "wisselen" het gaat om het plezier.. heel veel borduurplezier en fijn weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je sokken zijn Prachtig geworden en ook de sneeuwmannetjes zijn Superleuk..knap hoor dat je dit naast je prive leven allemaal kan maken..de ene project na de andere!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik borduur bijna elke avond ongeveer een uur. En in het weekend soms 2 uur. Maar overdag heb ik geen tijd om te borduren, maar soms lukt het wel om een paar toeren te breien aan een sok.

   Verwijderen
 5. Super, prachtige sokken. Heb je de nieuwe Simply breien al gezien? Daar staan deze keer 12 sokkenpatronen in. Erg leuk. Je borduurwerk ziet er ook weer erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So lovely, these socks in two colours. And nice progress on your little birds.
  A pretty new ornament that you stitched from the JCS ornament issue.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, dat wisselen van project maakt het voor mij vaak ook makkelijker om het vol te houden. Zeker bij grotere projecten. Je sokken zien er heel leuk uit! Mooi om te zien hoe je vogeltjeslap groeit. En een leuk kerstornament!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De sokken zijn prachtig geworden, bijna zonde om er schoenen over te doen :-)
  Af en toe eens afwisselen voorkomt dat het eentonig wordt, hoewel ik voor mezelf niet te veel dingen tegelijk moet starten want dan komt er vaak niets af, tot het moment dat ik me er echt toe zet. Maar bij jou lijkt me dat niet het geval te zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, ik houd ook van afwisseling... Heerlijk zoals je bezig bent, en ook al gaat het niet zo hard voor je gevoel, het komt echt een keertje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou ook van afwisseling, heel herkenbaar. Mooie sokken. Breien lukt mij helaas niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen