Follow Us @nina_hobbysite

woensdag 8 november 2017

Monsterdoos

Dit is een totaal ander blogberichtje dan dat je van mij gewend ben. Maar wel over iets wat ik echt een super leuk concept vind. Van de week kwam ik iets leuks tegen op internet. De monsterdoos het is eenmalig en het kost € 12,95 incl. verzendkosten.
Ik heb wel eens een beautybox geprobeerd maar dat was toch niet helemaal mijn ding. Vaak producten die ik nooit in de winkel zal kopen (te duur) of zelfs moeilijk verkrijgbaar zijn in Nederland.
Maar toch was ik erg nieuwsgierig naar deze Monsterdoos. En zeg nou zelf wat is nou leuker dan met de post een doos krijgen.
En toen stond de DHL met de doos voor de deur. Ik pakte hem aan en had zeker niet verwacht dat dit zo'n zware doos zou zijn.
Het uitpakken was een leuk feestje op zich. Veel leuke producten om te proberen.
Ik ben vooral erg benieuwd naar de appel bandit cider (van de reclame met de vos) en naar de speciale grill olie voor vlees. Deze hoop ik van de week uit te proberen op de beenham die ik gekocht heb (van de postcodeloterij duurzaam kaart). Stijn heeft de speciale mais chips met paprika en tomaat al helemaal goed gekeurd. 
Hier nog een foto van de dichte doos. Ongelooflijk deze zat echt tot aan de rand toe vol. 
De doos is H I E R te bestellen of te bekijken. 

5 opmerkingen:

  1. .. het lijkt wel een "kerst-pakket".. erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, maar zo'n blogbericht is juist verrassend leuk! Wat een leuke doos...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk he, zijn zware dozen haha. Ik heb deze keer overgeslagen, maar heb ze al wel een aantal keren besteld. Er bleven toch teveel dingen liggen die niet gegeten werden maar het concept is super en je krijgt zeker waar voor je geld.

    BeantwoordenVerwijderen