Follow Us @nina_hobbysite

maandag 2 oktober 2017

The Woodland Fairie #6 + 3D kaartje gefeliciteerd

Mijn 300ste bericht, dit had ik nooit verwacht toen ik begon met bloggen. En wat is het nog steeds leuk om te doen. En ik krijg zoveel leuke en lieve reacties op mijn blogs. Dank jullie wel!

En nu natuurlijk weer over borduren want dit is nog altijd mijn grootste hobby. Wat een verschil maken stiksteekjes bij een borduurwerk. The Woodland Fairy heeft nu echt een gezicht gekregen. Eerst waren haar mond en nek niet zo zichtbaar. Nou hier is ze:
Wat een verschil he? De stiksteekjes maken het zoveel mooier. Ze heeft nu ook 2 armen en ik heb een start gemaakt met alle blaadjes. Daar zit een hoop metallic-draad in. Wat een glitter. Dat is op de foto helaas niet zo te zien. Dit is wel 1 van mijn lievelings borduurwerken om aan te werken.

Ook heb ik weer eens mijn 3d spullen er bij gepakt. Ik had nog niet zo vaak geborduurd op papier. Maar ook dit is erg leuk om te doen. En in een middagje heb je echt wel een kaartje af. Al zou ik dit vaker moeten doen, want dan zou ik er wat handiger en beter in worden.
Heb je ook weleens meegemaakt bij een borduurwerk dat de stiksteekjes een enorm verschil maakt? En 3D je ook weleens? 

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooi borduurwerk. En ja door de stiksteekjes komt het meer tot leven. Kaarten maken doe ik ook erg graag. Je hebt een mooie gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig borduurwerk, en stiksteekjes ja die maken het af. Kaarten borduren deed ik nog nooit.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een PTACHTIGE fairie Nina.. ja.. inderdaad de stik-steekjes maken 'n borduurwerk écht hélemaal af.. en nee.. heb nog nooit 'n kaartje gemaakt, groetjes,:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, die lijntje maken een borduurwerk af!!

  Nee, kaarten borduren doe ik nooit. Tegenwoordig maak ik nog alleen kaarten op de pc. Met foto en zo....

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The woodland Fairy wordt echt prachtig! Ooit hoop ik ook nog één van deze deigns te maken. Bij de HAED's gebruiken wij natuurlijk geen stiksteekjes, maar bij de Wreath of All Seasons maakt het ook een wereld van verschil! Van onherkenbare vlakken en kleuren veranderd het naar diepte, schaduw en vormen. Mooi om van dichtbij te zien veranderen he.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het wordt echt een plaatje zeg. Deed het vroeger ook zo graag. En ook kaarten maken, maar dat doe ik al heel lang niet meer. Dan begon ik steevast in de zomervakantie met de kerstkaarten. Fijne week verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your Woodland Fairie looks so great, Nina. And she has such a delicate face.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De stiksteken doen het em altijd vind ik, al zijn ze af en toe minder leuk om te maken, toch doet het je borduurwerk tot zijn recht komen!! Mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Daar heb je veel geduld voor nodig om zulke kleine steekjes te naaien/ borduren. Knap gedaan! En proficiat met je 300 ste blogbericht.

  BeantwoordenVerwijderen