Follow Us @nina_hobbysite

dinsdag 31 oktober 2017

Presence of Gaia #11 + Vogeltjeslap #8

Altijd leuk om een nieuwe pagina te mogen starten van je Heaven and Earth Design. Dus gestart met pagina 3. Nog steeds heel veel confetti, en dat blijft denk wel met dit borduurwerk. De eerste rij is af geborduurd.
En soms pak ik dan een kleur en dan denk ik dit kan niet kloppen. In eens heel paars of juist groen. Maar als je dan door borduurt blijkt het toch altijd wel weer in het geheel te kloppen.

Na dit borduurwerk was ik wel toe aan een borduurwerk met wat minder kleurtjes. Dus ja, de vogeltjeslap weer opgepakt. Daar zijn de kruisjes dan echt in vergelijking erg groot bij.
Ik heb vier bruine blokjes erbij geborduurd. En een groot groen blok. Dit keer geen vogeltjes er bij geborduurd. Die was ik even zat. Al hoop ik de volgende keer weer netjes aan de rand verder te borduren. 

Van de week hoop ik nog een bericht te schrijven over een lekker noodles recept. Een echt makkelijk doordeweeks recept. Dat gerecht is zo klaar. En wij vinden deze erg lekker. Deze week ga ik verder borduren met blok 2 van Sodastitch, waar ik in de vakantie mee gestart ben. Dus ben weer toe aan wat vrolijke kleurtjes. 

13 opmerkingen:

 1. Mooie afwisseling steeds. Ik vind de vogeltjes lap echt prachtig worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. .. ze worden allebei prachtig, mooie kleurtjes ..en mooie afwisseling :-) ..veel borduurplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Word je niet helemaal simpel van het aan en afhechten? Het resultaat tot nu toe is al wel schitterend!

  Groetjes,
  Renee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, nee maakt mij niets uit. Ik vind het zo leuk om te zien dat er wat gaat ontstaan.

   Verwijderen
 4. Juist de variatie houdt het zo leuk, denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi om telkens verrast te worden met wat er toch weer omhoog zal komen. Dat mis ik wel een beetje bij mijn Dimensions..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dimensions heeft ook wat dat betreft helemaal iets van zich zelf. Het heeft eigenlijk niks te maken met haed... Wat ik zo mooi vind aan Dimensions is die kleuren in het patroon... Slim gedaan, want zo kunnen ze in weze met de helft van de tekens af... Een vierkant in het zwart, één in het rood en één in het blauw... Echt superslim, aangezien het aantal tekens toch maar beperkt is.
   Ik vind daardoor het patroon ook duidelijker.. Je moet alleen even iets meer nadenken, maar ja.. Dat is wel de sport van het borduren.
   En dan de variatie in steken.. Halve steken, helen, knoopjes, stiksteken..
   Die geven toch nog iets extra's aan het werk.
   Ik ben weg van Dimensions

   Verwijderen
 6. Ik vind je werken prachtig Nina.. Die nieuwe haed is ook schitterend en tja... Wil je geen confetti hebben dan maar ook niet aan een haed beginnen haha.. Da's dan vragen om problemen..Ik vind de haeds prachtig juist door die confetti... Dat geeft het werk zoveel diepte.
  Je bent er nu met 2 tegelijk bezig? Deze en die vogeltjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, ja ik vind de confetti helemaal niet erg. Maar het is wel veel meer dan met die vogeltjes. Hier is het echt zo dat een blok van 100 kruisjes denk wel 60 kleuren gebruikt. Maar dat vind ik niet erg.

   Verwijderen
 7. Twee prachtige werken waar je aan borduurt, Nina. Leuk de afwisseling. Ik kijk al uit naar de volgende vorderingen.

  BeantwoordenVerwijderen