Follow Us @nina_hobbysite

zondag 23 april 2017

Oliver babybroekje van een patroon van MinnieMie

Weer een broekje genaaid. Dit broekje is gemaakt van een dunne tricot. Mijn naaimachine had hier best wat moeite mee. De stof ging een paar keer echt de naaimachine in. Maar uiteindelijk is het toch een broekje geworden.
Het is een gratis patroon van MinnieMie het Oliver babybroekje. De band was nog wel een heel gedoe. Dit kwam doordat de band wel erg smal was in vergelijking met het broekje. Ik heb ook nog geprobeerd om een foto te maken op het "model". Maar dit valt niet mee. Stijn is niet zo van het stil liggen. En dan s'avonds valt het ook niet mee om een mooie foto te maken. 


4 opmerkingen:

 1. LEUK !!.. lekker warm, én móói gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n broekje en wat zal het prettig dragen... Als je nog klein bent mag je van die heerlijke zachte en makkelijke broekjes aan. Leuk om kleertjes voor je eigen mannetje te maken hè..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk en mooi broekje is het weer geworden! die band lijkt me inderdaad niet makkelijk, knap dat je er toch maar weer mooi in geslaagd bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk stofje. Tricot blijft lastig, maar met de juiste naald, steek en ervaring gaat het steeds beter. En het blijft leuk, naaien voor je kind.

  BeantwoordenVerwijderen