Follow Us @nina_hobbysite

dinsdag 31 januari 2017

Recept: Gegratineerde wraps

We hebben een lekker nieuw recept uitgeprobeerd. En Stijn heeft ook al wat meegegeten. Hij vond de bonen en het gehakt erg lekker.
Het makkelijke aan dit recept is dat de ingrediënten lang houdbaar zijn. En je dit dus altijd in huis kan hebben voor als het niet lukt om langs de winkels te gaan.

De benodigde ingrediënten zijn:
-1 eetl olieof vloeibaar bakproduct
- 2 uien, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 400 gr rundergehakt
- 2 theel paprikapoeder
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 blik (400 g) kidneybonen, uitgelekt
- 1 blik (300 g) mais, uitgelekt
- 4 tortillawraps 
- 175 gr geraspte kaas

Bereidingswijze:
 1. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de gehakt toe en bak het rul.
 2. Bak de paprikapoeder kort mee. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen en mais toe en verwarm even door. Breng op smaak met zout en peper.
3. Verwarm de ovengrill.
4. Verdeel de gehaktvulling over de wraps en rol ze op. Leg de wraps in de ovenschaal en bestrooi met de kaas. 
5. Gratineer in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Bron: Boodschappen 6 2015 (aangepast en excl. de avocadodip).

3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er heel goed uit! Wij zijn wel te porren voor zoiets...
    Het eet alleen niet zo comfortabel, hè..
    Maar dat mag de pret niet drukken!

    Groetjes,
    Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het eigenlijk niet zo fijn om je blog steeds te lezen..... Krijg er zo'n verschrikkelijke honger van haaahahahah..
    Dit ziet er fantastisch uit..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O, hmmm; zoiets heb ik al tijd niet meer gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen