Follow Us @nina_hobbysite

maandag 18 april 2016

Kralen borduurwerk + Postcrossing

18:30 15 Comments
Dank jullie wel voor alle leuke reacties!

Er lag nog een pakketje op mij te wachten toen ik thuis kwam van Aliexpress. Dit is een chinees borduurwerk wat compleet uit allemaal kraaltjes bestaat. Wel liefst 66 verschillende soorten kraaltjes. Het is echt super leuk om te doen, en toch weer anders dan borduren. Maar wel veel meer werk dan ik had gedacht.
Het canvas wat je nu ziet is ongeveer een zesde gedeelte van het complete borduurwerk. 
Ik ben straks erg benieuwd of je door de vele kraaltjes wel echt het patroon ziet ontstaan. Als je er dicht op zit, heb je geen idee wat je aan het maken bent. 

Ook heb ik via postcrossing leuke kaarten ontvangen. 

En Stijn die is dol op met de kinderwagen buiten lopen. Dus gelukkig wordt het mooier weer. Het meest vervelende vindt hij nog steeds om s'nachts te slapen. Dit heeft denk ik te maken omdat hij heel veel bij mij op schoot wil zitten en donkerte niet echt super vindt. Ook houdt hij van veel herrie (zoals muziek en film). 

zondag 10 april 2016

Stijn + Geborduurd kaartje + Boeket + Tulpen

18:00 14 Comments
Dank jullie wel voor alle felicitaties!
Stijn is sinds vorige week zondag lekker thuis. Dit is 3 weken eerder dan de kinderartsen dachten. Het drinken was de eerste dagen echt nog een probleem. Maar dit gaat ook steeds beter. Ook heeft hij nog steeds een probleem met het ritme van dag en nacht (maar dit hebben volgens mij erg veel baby's). Afgelopen week mocht Stijn nog niet naar buiten en mochten wij nog geen bezoek ontvangen. Vandaag zijn we met z'n drieën voor het eerst naar buiten geweest met de kinderwagen.
Hier zwaait hij even naar jullie.
Tussendoor heb ik nog kunnen borduren aan een klein kaartje uit Cross Stitcher 267. Dit was een kadootje wat bij dit tijdschrift zit. 
Ook waren wij gisteren 2 jaar getrouwd. En heb ik een enorme bos bloemen van mijn lieve man gehad. Ik had voor ons ontbijtservice met een grote ballon geregeld. 
Erg leuk de tulpen van vorig jaar zijn dit jaar uitgekomen. En ik vind ze erg mooi en gezellig in de tuin staan.