Follow Us @nina_hobbysite

vrijdag 16 december 2016

Presence of Gaia #6 + Stijn


Tjonge, wat is het al koud 's morgens. Overdag is het ook zo donker. En ben 's avonds nu lekker aan het borduren. Het zijn zoveel mooie kleurtjes. 

En ik heb voor het eerst een needleminder gemaakt. De magneten komen uit Duitsland. Dit is van een ketting van de Primark gemaakt. Toch erg handig in het gebruik. Vooral als je borduurt met een ring. 

Stijn groeit zo hard opeens. De pufjes die hij krijgt is wel weer terug op maximaal niveau. Maar wat lacht hij veel en hij is erg vrolijk op moment. Hij tijgert nu achteruit de kamer door. En hij kletst wat af (dada en blablabla). Zo worden wij nu ook wakker om 5 uur 's ochtends. Boterhammen is nog steeds niet zijn ding, maar bolletjes gaan steeds beter. Van de kinderarts mag hij ook pannekoeken als hij maar minder flessen drinkt. 
Als avondeten eet hij het liefst elke dag wortel. 

9 opmerkingen:

 1. Heerlijk om jekindje zo blij te zien. Achteruit tijgeren is zo grappig om te zien. Mijn zoon heef dat ook gedaan. En zo komt Stijn ook overal.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke needleminder heb je gemaakt! Inderdaad erg handig. Lijkt me zo leuk als ze voor het eerst gaan praten of kletsen :) Fijn dat je hebt ontdekt dat hij bolletjes wel lekker vind, een hele zoektocht lijkt me dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig, die needleminder. Ik had er nog nooit van gehoord (maar ik borduur ook niet/nauwelijks). Fijn dat het met Stijn zo goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat wordt je borduurwerk mooi! Prachtige blauwtinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijjt me een ontzettend leuk borduurwerk om aan bezig te zijn. Hier is er eentje van 18 die nog elke dag wortel lust lol. Fijn weekend verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je werk wordt prachtig. Die magneten komen uit Duitsland? Is het daar zoveel goedkoper? Ik weet hier in Nederland alleen de Magnetenspecialist.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke magneet, past van kleur bij dit borduurwerk

  ook prettige feesten voor jou toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je borduurwerk wordt Prachtig!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen