Follow Us @nina_hobbysite

dinsdag 8 november 2016

Blijdorp Rotterdam + Stijn

We zijn naar de dierentuin in Rotterdam geweest. Een erg mooie dierentuin. Stijn vond vooral het Oceanium mooi. Hij probeerde echt de vissen te pakken. Bij de meeste andere dieren heeft hij heerlijk geslapen.
Bij de prairiehondjes kan je bijvoorbeeld erg dichtbij komen. En dit levert leuke foto's op.
Ook de krokodil lag goed in het zicht. Apart dier is dat, hij lijkt eigenlijk niet te leven. Tot dat hij zijn oog beweegt. 
En natuurlijk nog de nieuwsgierige giraffe. Zo leuk. Eigenlijk zijn het geen echte hoorntjes, maar beenvormige uitsteeksels van de schedel die met huid en vacht bedekt zijn. Of ze een bepaald doel hebben is onduidelijk, al lijken ze wel een rol te spelen bij de gevechten tussen de mannetjes. 
En nog even laten zien hoe groot Stijn al is. Hij is al 7 maanden. Hier worden de apen gevoerd. Ze aten overigens alleen paprika's. 
Het blijft zo leuk om naar de dierentuin te gaan!

6 opmerkingen:

 1. Leuke foto's. En wat een grote kerel wordt het al!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijdorp is een heeele mooie dierentuin.
  En je ziet het met de giraffes en de prairiemarmotten hoe dicht bij je kunt komen. Harstikke mooi.
  Stijn is al flink aan het groeien zie ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig om met z'n allen naar de dierentuin te gaan! Dit jaar hebben wij geen enkele dierentuin bezocht, best jammer. Die in Osnabr├╝ck is ook zo mooi, maar misschien van het lente met de kleine meid erbij. Leuk als je zo dicht bij de dieren kan komen he, je hebt mooie foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij zijn ook altijd veel naar de dierentuin geweest met onze kinderen. Hopen het straks ook met onze kleindochter te doen. Giraffen kan ik uren naar kijken, zulke mooie beesten. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig! Wat een leuke foto's. Zeker van die nieuwsgierige giraf, heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen