Follow Us @nina_hobbysite

zondag 27 maart 2016

Kleine Stijn is geboren.

Geheel onverwachts is op ons weekendje weg onze zoon Stijn geboren bij een zwangerschap van 35 weken. Hij is geboren op 19 maart 2016 en woog toen 2630 gram. Wij liggen nog steeds in het ziekenhuis.
Stijn lag eerst aan de infant flow, ademondersteuning. En aan monitors, infuus voor antibiotica en een sonde voor de voeding.
Ondertussen gaat het veel beter. De monitors zijn afgekoppeld, de infant flow gestopt en de antibiotica (infuus) is ook klaar.
De verwachting is wel dat wij tot de uitgerekende datum (nog 4 weken) in het ziekenhuis liggen. Het is vooral het leren drinken.
Het was een heftige bevalling, waarbij het zo snel ging dat ik maar een half uur in de verloskamer was of Stijn was er. Ze dachten 4 uur ervoor dat ik nog wel naar huis kon. Mijn vliezen waren gebroken, maar geen zichtbare weeen.
Met trots en grote dankbaarheid en blijheid, deel ik graag een foto met jullie:

21 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd. Het is wel een schatje! Hopelijk gaat het elke dag een beetje beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie mooie lieve zoontje, dat was wel even heftig zeg..volkomen onverwacht..maar gelukkig dat het al wat beter gaat met de kleine man en dat jullie voorlopig nog in het ziekenhuis verzorgd worden! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, wat zal dat even schrikken zijn geweest, totaal onverwachts en te vroeg. En dan meteen aan al die slangetjes en machines... Helaas nog even in het ziekenhuis maar dat komt vast ook allemaal goed. Wat een mooi manneke!!! Proficiat met de geboorte van Stijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met jullie zoontje! Hopelijk sterkt hij snel aan zodat jullie lekker met z'n allen thuis kunnen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herzlichen Glückwunsch zur Geburt ihres Sohnes.
  Liebe Grüße Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met jullie zoon! Hopelijk gauw naar huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. proficiat met de geboorte van jullie prachtige zoon .. wat fijn dat alles goed gaan is! ..nogmaals heel hartelijk GEFELICITEERD !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!
  O, wat een verrassing zal dat geweest zijn, terwijl je een weekend weg was... Gelukkig is het allemaal goed gegaan. Wel een hele snelle bevalling hoor, zeker voor een eerste kindje.
  Zijn jullie nog steeds in het ziekenhuis? Voor de kleine Stijn (leuke naam!) is dat wel het beste nu hoor...
  Geniet van je kraamtijd!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, joh. Dat is vlot! Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Fijn, dat alles goed gaat met jullie. Hopelijk mogen jullie snel naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is heftig ...
  Wat een lieverd is Stijn als ik zo kan zien :o))
  Geluk met elkaar gewenst hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van harte met jullie mooie mannetje. Wat een schrik, 5 weken te vroeg, maar heerlijk dat hij het al zo goed doet. Bij ons was ons vierde kindje 3 weken te vroeg, maar die mocht gelukkig gelijk mee naar huis. De rest was iets te vroeg en de dochters op de uitgerekende datum. Hoop dat jullie heerlijk kunnen genieten van de kraamtijd. Veel geluk en zegen voor de toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een spannende tijd! Maar gelukkig zie ik hier een mooi knulletje op de foto liggen :) Van harte geluk gewenst en sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat is dat snel gegaan zeg... Mooier kan toch niet? Hoewel wel erg vroeg... Maar zo te zien is het een beer van een knul en gaat het helemaal goed komen met hem. Van harte gefeliciteerd. Nu veel rusten en snel weer naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Congratulations on the birth of little Stijn. Sending you and him my very best wishes.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie zoon. Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen.
  Geniet ervan en laat je lekker verwennen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje. Wat een prachtig mannetje is het zo te zien, hij zal nu al weer een stuk groter zijn.
  Dat was wel een heftige bevalling voor je maar gelukkig is alles goed gegaan. Hoe gaat het inmiddels met drinken? Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen. Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Helemaal geweldig! Hij ziet er toch al knap uit hoor op de foto! Van harte proficiat met de geboorte van Stijn! Was echt wel een heftige bevalling, neem dan nu jullie tijd maar.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. WAUW van harte gefeliciteerd!!!
  Wat een lief jongetje, en leuke naam.
  Dat was een flits bevalling zeg.. gelukkig gaat alles goed met jullie, rust lekker uit, en geniet van elkaar, neem de tijd, je gaat het nog druk genoeg krijgen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Van harte proficiat!
  Geniet van alle momenten, de grote en de kleine.

  BeantwoordenVerwijderen