Follow Us @nina_hobbysite

donderdag 31 december 2015

HAED - Bird Song #27

18:00 13 Comments
Dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn afgemaakte deken!

Met de kerstdagen toch weer geborduurd aan de HAED, ondertussen lekker radio top 2000 aan. Er zijn 2 rijen bij geborduurd, toch ruim 1200 kruisjes. En nu ben ik al over de helft van de bladzijde:

Er zijn ook weer meerdere bramen/frambozen zichtbaar:

We hebben de kerstdagen gevierd in Emmen, in een hotel. Erg gezellig om zo met de kerstdagen uit eten te gaan. Eerste kerstdag zijn we uit eten geweest in Restaurant de Kamer. Dit restaurant vinden wij echt een aanrader. Hier hadden we al vaker gegeten. Helaas, ben ik vergeten om alle lekkere gerechtjes op de foto te zetten. 
Ik begin trouwens nu wel echt een zichtbaar zwanger buikje te krijgen. Mag denk ik ook wel bij bijna 24 weken. De kleine man schopt er ook al aardig op los. Erg leuk en grappig gevoel. 

Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling. 
Ik ga zelf weer even verder met de hexagonnetjes. 

donderdag 24 december 2015

CAL 2014 af

18:00 14 Comments
Uiteindelijk is het toch nog gelukt om de CAL van 2014 af te krijgen in 2015.
En hier nog een keer over een stoel heen, ik vind dat de rand het ook echt afmaakt. De rand was ook erg leuk om te haken.
Dit was mijn eerste deken die ik ooit heb gehaakt. En toch vind ik dieren haken leuker. Dit verveelt mij sneller. Wat ik met de deken ga doen weet ik nog niet, misschien breng ik deze wel naar de kringloop. Het maken vind ik altijd leuker dan het bewaren. 

En voor iedereen prettige kerstdagen. 
Als het allemaal goed mag gaan, wordt het onze laatste kerst samen. Erg apart idee. Ondertussen ben ik al 22,5 week zwanger. 

donderdag 17 december 2015

HAED -Bird Song #26

18:00 14 Comments
Ben weer lekker aan het borduren geweest. Het is een kleine update, maar er zijn toch 2 rijen bij geborduurd.
Deze foto's zijn toch echt buiten in daglicht gemaakt. Al is dit niet te zien. Maar we hebben nog wel steeds mooi en niet te koud weer. De sneeuw mag van mij wegblijven hoor. 


We zijn nu druk bezig om de zolder op te ruimen. Zodat de logeerkamer leeg gehaald kan worden. En dan wordt de logeerkamer de babykamer. Maar eerst straks even van de kerst genieten en de vrije dagen die daar bij horen.

Nu ga ik verder met haken aan de CAL van 2014. Zou toch fijn zijn als deze voor 2016 af is :D. Maar ja, het blijft hobby. Dus haasten hoort daar niet bij. 

donderdag 10 december 2015

The Loyal Union Sampler - B6 Charlie Stokey's Star

18:00 6 Comments
En er is weer een blokje af. Lastig foto's maken als het de hele dag zo donker is. De kerstboom staat ook weer in huis. Toch wel erg gezellig.
Dit is blokje B6 Charlie Stokey's Star:
Echt snel gaat het niet, maak af en toe een blokje. Maar het blijft erg leuk. Dit zijn alle blokjes bij elkaar:
Er komt ook steeds meer rand tussen. 

Ondertussen hebben we de 20 weken echo gehad. Dit vond ik wel erg spannend. Gelukkig was de baby, tot nu toe wat ze konden zien, gezond. Dus dit was echt wel een hoogtepunt deze week. 
Het overgeven wordt ook iets minder. En omdat ik nu minder werk, lijk ik weer iets terug te krijgen van mijn oude energie. Dit is dus erg prettig. En soms heb ik het idee dat ik de baby voel. 

Ik ga weer verder aan mijn HAED borduren. Op dit moment vind ik dat het relaxed en het leukst. 

dinsdag 1 december 2015

HAED - Bird Song #25

21:00 14 Comments
Dank jullie wel voor alle leuke reacties op het goede nieuws. Erg leuk!

Ondertussen heb ik het borduren weer rustig opgepakt. En is pagina 5 af. Ook is er al een start gemaakt van pagina 6. Dit betekend dat nu de totale breedte van het borduurwerk is bereikt.
Tot en met pagina 5 zijn het nu 38.024 kruisjes. 

Nog even een detail van pagina 5 en pagina 6:
Nu ga ik weer verder met een blokje te quilten. Het kan zo weer even duren voordat hier een berichtje verschijnt. 

Ondertussen is het geslacht bekend. Wij krijgen een jongentje. Erg leuk, ik kom namelijk uit een echt meiden gezin. En ondertussen probeer ik wijs te worden in een complete nieuwe wereld. De babywereld, alleen al hoeveel kinderwagens er zijn. WOW.