Follow Us @nina_hobbysite

woensdag 30 september 2015

CAL 18 + Postcrossing kaarten

18:30 6 Comments
Deze week weer verder gehaakt aan CAL 2014. Ja, loop vreselijk ver achter. Maar toch begint het nu al een aardige deken te worden.
Waar ik wel achter ben gekomen, is dat ik dekens haken toch minder leuk vind dan dieren haken. 
En ik heb 5 leuke postcrossing kaarten ontvangen. Ze komen uit Duitsland, Rusland, Finland, Zwitserland en Amerika. Postcrossing blijft een leuk concept. 
woensdag 23 september 2015

The Loyal Union Sampler - B5 Chambersburg

18:30 5 Comments
Dank jullie wel voor alle leuke reacties op de jurk die ik gemaakt heb. Erg leuk!

Deze week ben ik bezig geweest met een blok van de Loyal Union Sampler. Erg leuk om te doen maar wel veel kleine stukjes en veel foundation paper.


Dit is nu hoever ik in totaal ben:

woensdag 16 september 2015

vrijdag 11 september 2015

Bloemen en Moestuin

18:30 11 Comments
Pas zijn we bij mijn schoonouders geweest. Zij hebben een tuin met mooie bloemen en ook een moestuin.
In de tuin staan stokrozen, deze waren zo mooi en erg hoog. En een rode bloem, de onderste bloem komt uit onze eigen voortuin.

Dit zijn stoofpeertjes, vijgen en gele courgettes. De gele courgette hebben wij geproefd, ze zijn wat zoeter dan de groene courgette. 

vrijdag 4 september 2015

Patchwork #12 Hexagonquilt La Passion + Film The Age of Adeline

18:30 13 Comments
Afgelopen week ben ik bezig geweest met de hexagonnen. De witte omlijsting heb ik afgemaakt. En heb een start gemaakt aan de lichtblauwe rand. Het probleem blijft dat ik aan de naald mijn wijsvinger lek prik. Op een plek waar helaas, geen vingerhoedje iets aan kan veranderen. Het zit er net onder. En ik vind het juist zo leuk om te hexagonnen. Maar hierdoor kan het helaas niet zo lang.
Ook heb ik nog een leuke filmtip. Heb deze al een tijdje terug in de bios gezien. Dus weet niet of deze eigenlijk nog in de bios draait. Trouwens daar speelt Michiel Huisman in mee , die je zo af en toe vaker tegenkomt in Amerikaanse films/series en met Blake Lively. Erg interessante film, wel een beetje onwerkelijk, met een romantische twist. 
Hier is de trailer: