Follow Us @nina_hobbysite

dinsdag 17 juni 2014

Geboortetegel # 7 af

De geboortetegel is af. Er moet alleen nog tekst op. Maar ik vond het moeilijk om letters te vinden, en de ruimte is er ook niet echt op de lap. Ik heb dit gemaakt in opdracht van iemand. Dus de tekst gaat iemand anders maken. Anders loopt de baby straks al ;)
Ik vind in opdracht werken voor iemand een stuk minder leuk. Dus hier begin ik niet meer aan.

16 opmerkingen:

 1. Wonderful.
  The little bear is very cute.

  Greetings, Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geworden! Ik borduur ook nooit in opdracht. Dan wordt het moeten en vind ik het niet leuk meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan het me voorstellen dat het in opdracht borduren je tegen is gaan staan, het lijkt mij ook niets. Al die uren er in steken en er uiteindelijk nooit van kunnen genieten. En je bent toch moeilijker te motiveren lijkt me. Maaaar je Forever Friends beertje is wel super geworden, diegene voor wie je het gemaakt hebt zal er vast blij mee zijn dit cadeau te kunnen geven voor de geboorte van een kindje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is erg leuk geworden. Haken op bestelling vind ik nog te doen, maar iets borduren op bestelling lijkt me heel anders. Wat verschrikkelijk veel werk, maar wel leuk om die dankbaarheid straks te mogen ontvangen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig gedaan! Maar in opdracht is ook mijn ding niet. Iets kleins, nou ja vooruit...
  En nu weer lekker iets maken wat je zelf uit kiest!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een erg leuke geboortelap geworden!
  Dat beertje is toch altijd lief hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een plaatje is het geworden, erg lief. Ondanks dat je hem voor iemand anders heb gemaakt vind ik hem wel erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, soms valt het tegen om in opdracht te werken, zeker als je onder druk staat valt dat niet mee. Nochtans is de tegel wel heel mooi vind ik.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hello

  Just found you!
  What a lovely finish, I love it!
  Happy weekend (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een schatje, maar ik begrijp je helemaal hoor. Op bestelling zit er soms veel druk achter en heb je juist zin om een ander werkje te gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij Is af. Super gedaan!!!
  Ligt eraan wat je maken. Kleine projecten vibd ik vaak wel leuk in opdracht. Maar grotere keer niet. Want dan hik.ik er altijd tegenaan dat ik nog wat moet doen eraan terwijl ik eigenlijk wat anders wil doen en me gevoel dan dat dar nuet kan en vaak (net als op dit moment) verlies ik mijn hobby zin
  Al 2 weken niets aangeraakt

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De Escher die ik aan het borduren ben, is ook in opdracht. Voor een vriendin. Ze heeft geen deadline gesteld maar blijft graag op de hoogte. Ik denk dat als er een deadline op staat je onder druk komt te staan en dan is het minder plezierig werken.

  BeantwoordenVerwijderen